Spatial

Material Creative Ltd 29 Pt Chevalier Residence

Finalist
Residential 2021 Credits
  • Creative Director
    Toni Brandso
  • Team Member
    Jaime Aspinall
  • Client
    Rickie Dee and Onny Kaulima
Description:

The overall aesthetic is luxe and simple. With one of our clients owning a local cult fashion retail store, we wanted to emanate this style in the home, while also keeping it relaxed and for family. Smoke-washed timber on the floors, super white granite wraps the kitchen island and backbench, and brass adds a layer of jewelry detailing.

The marble kitchen is ideal for a family that loves to entertain, and with the separate scullery, it’s essentially two kitchens, with high-spec appliances and a sleek streamlined design.

The walk-through dressing room is designed to replicate a luxurious retail store, with all the beautiful things on display, and the clutter hidden away. The Ensuite is hidden behind doors in the wardrobe, like a door to their own Narnia!

Detailing in the bathrooms mimics the kitchen, with brass and marble being key features again.